Primaria Constanta blocheaza proiectul noii sali polivalente

Dupa ce a ingropat proiectul soselei de coasta desi existau atat finantare cat si constructor, actuala administratie locala constanteana blocheaza construirea noii sali polivalente din Constanta, asta desi de aproape 5 luni a fost desemnat un constructor -  Asocierea S.C. EUROMATERIA S.R.L, S.C. ADURO IMPEX S.R.L, CONPAT SCARL – DELTA CON S.R.L, RESEARCH CONSORZIO STABILE S.C. ARL.

Mai mult, zilele acestea Compania Nationala de Investitii a lansat licitatia pentru dirigentia de santier, insa in ciuda acestor lucruri, constructorul nu poate incepe treaba intrucat primaria nu respecta clauzele din contract. Mai exact primaria este obligata sa demoleze constructiile existente pe teren si sa-l predea catre contructor liber de sarcina.


Compania Națională de Investiții (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice) a semnat, în data de 17 decembrie 2018, contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Sală Sport Polivalentă – 5000 locuri, municipiul Constanța, județul Constanța” din Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 254, zona Badea Cârțan, cu Asocierea S.C. EUROMATERIA S.R.L, S.C. ADURO IMPEX S.R.L, CONPAT SCARL – DELTA CON S.R.L, RESEARCH CONSORZIO STABILE S.C. ARL.

Valoarea contractului de finanţare este de 67.913.330,34 lei (cu TVA, cote și taxe incluse), iar durata lucrărilor de proiectare și execuție va fi de 27 de luni (din care 3 luni pentru proiectare).

Sala de sport propusă ocupă la sol cca. 9.820 mp, fiind desfășurată pe 3 niveluri cu un total de 18.500 mp, având o capacitate de 5.000 de locuri.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.