Video. Razvan Cuc - vizita inopinata pe Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva


Deși condițiile meteo nu sunt tocmai favorabile pentru lucrările pe șantier, am fost plăcut surprins de felul în care antreprenorul a reușit să se mobilizeze.
Vizitele mele pe șantiere, încep să dea rezultatele pe care le urmăresc chiar de la începutul mandatului meu. Antreprenorii au înțeles mesajul și asta mă face optimist în privința termenelor asumate, ba mai mult, mă aștept ca unele dintre lucrările să fie gata chiar și înainte de termen.
Constat că, atunci când vor, antreprenorii pot să lucreze și eficient și cu respectarea standardelor de calitate! Vestea pe care o dau și cu această ocazie este că astfel de vizite neanunțate se vor înmulți!
- Razvan CucLotul 4 Lugoj - Deva, al autostrazii A1 Bucuresti - Nadlac, este  unul dintre cele mai dificile de construit. Aici avand loc mai multe surpari ale versantului, atat controlate ci necontrolate. Constructorul UMB-Tehnostrade trebuie sa execute imporesionante lucrari de arta atat pentru fundatia autostrazii care trece la peste 10 metri deasupra drumului national cat si pentru consolidarea versantului.

In total autostrada este finalizata in proportie de 80%, 403 kilometri fiind functionali dintr-un total de 581 km.

Un produs Blogger.