Atrium Hotel by The Blaxy isi deschide portile pe 1 iunie

Denumit în trecut Blaxy și aflat începând cu vara acestui an sub o nouă conducere, Atrium Hotel by the Blaxy a îmbrățișat conceptul de family-club, adresându-se, prin serviciile all inclusive și ultra all inclusive, familiilor cu copii, dar și persoanelor care doresc să își petreacă vacanța într-un loc liniștit, departe de agitația specifică stațiunilor litorale.

Lanțul hotelier Titanium, care deține brandul Atrium, a preluat, recent, în chirie și management fostul hotel Blaxy. Titanium Hotels este condus de o echipă de profesioniști și, la doar 3 ani de la înființare, operează deja hoteluri în București și în Predeal. Complexul Atrium Hotel by the Blaxy se află în plin proces de renovare și va fi deschis, în acest an, sub noul concept, pe 1 iunie.

Atrium Hotel by the Blaxy este clasificat la 4 stele, are 350 de camere și este construit în apropiere de stațiunea Olimp, la 400 de metri de plajă. Este un complex nou, desfășurat pe o suprafață mare de teren (circa 72.000 mp), care oferă oaspeților săi servicii de tip all inclusive și numeroase facilități menite să asigure petrecerea unor vacanțe complete și relaxante. Astfel, pe lângă spațiile generoase de cazare, Atrium Hotel by the Blaxy pune la dispoziția turiștilor plajă privată (9.000 mp), 3 piscine pentru adulți, piscină pentru copii, locuri de joacă, restaurante și terase, spații verzi, pădure și locuri pentru relaxare.


Programul de entertainment este asigurat de 14 artiști săptămânal, în fiecare seară evoluând câte doi. Printre aceștia, îi enumerăm pe Maria Dragomiroiu, Ionuț Galani, Rodica Șerban și Mihai Trăistariu. Programul va fi prezentat, seară de seară, de către actrița și artista Rocsana Marcu.


”Dorim să oferim un produs all inclusive adevărat, așa cum turiștii întâlnesc în alte destinații turistice dezvoltate, iar din acest an vom folosi la maxim potențialul imens al locației. Avem deja foarte multe rezervări pentru tot sezonul, atât din partea turiștilor români, cât și din alte țări precum Israel sau Polonia. Tarifele vor fi rezonabile, în funcție de perioadă și de sezonalitate, și vom ține cont de raportul calitate-preț”, subliniază Florin Ciobotaru, director general Atrium Hotels by Titanium Hotels.

Bucătarii vor fi atât români, cât și străini. Iată cum vor fi asigurate serviciile de masă pentru pachetul all inclusive: Mic-dejun (07:00-10:00) – bufet suedez; gustări (11:30-13:00) – pizza, hamburgher, hotdog, înghețată; Prânz (13:00-14:30) – bufet suedez, și cu băuturi răcoritoare, apă, vin și bere; gustări la piscină (16:00-17:30) – prăjituri, înghețată; Cină (19:00-21:30) - bufet suedez, și cu băuturi răcoritoare, apă, vin și bere. Mesele vor include preparate aparținând bucătăriei românești (Chef Georgiana Humiunic), dar și internaționale și asiatice (Chef Kamlesh Singh). După cină – 21:30 – 23:00, în zona Amfiteatrului, se servesc mini-prăjituri, băuturi răcoritoare, apă și cafea. La barul de la piscină se servesc băuturi (răcoritoare, cafea, apă, bere) în intervalul 11:00-19:00.

Există și un Pachet ultra-all inclusive. Pe lângă serviciile aferente pachetelor all inclusive, acest pachet oferă suplimentar – 11:30 – 19:00 – înghețată, popcorn, clătite, sărățele; barul de la piscină – băuturi alcoolice; barul de pe plajă – băuturi alcoolice, bere și băuturi răcoritoare.
Activități: În fiecare seară, la Amfiteatru, în intervalul 21:00-23:00 se organizează spectacole de muzică, cabaret etc. Între orele 11:30-18:00, în kids club se organizează diferite activități pentru copii și de 2 ori pe săptămână, la ora 16:00, teatru de păpuși, momente de magie etc. Între 11:30-12:00 are loc Aqua Gym la piscină.


Despre Titanium Hotels

Titanium Hotels reprezintă un lanț hotelier nou și dinamic, inaugurat, în România, în anul 2016. La ora actuală operează în administrare și management trei hoteluri sub brandul Atrium: Atrium Bucharest City Center, Atrium Mountain View Predeal și Atrium Hotel by the Blaxy din Olimp.
Compania Titanium Hotels este pusă la punct în urma unei strategii de dezvoltare pe termen lung și are la bază un flux mare de turiști. Titanium Hotels are o echipă de consilieri cu experiență mare în turism, recunoscuți de către lumea profesioniștilor, precum și de mass-media.

Titanium Hotels are planuri de extindere în principalele zone turistice ale României, sub brandurile Atrium și Titanium. Hotelurile din grup sunt permanent modernizate și renovate, iar gradul de ocupare este mereu foarte ridicat. Clienții hotelurilor sunt atât turiști români, cât și turiști străini, atât turiști de leisure, cât și de afaceri.
Un produs Blogger.