Cel de-al 16-lea magazin KiK s-a deschis la Constanta


KiK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis primul magazin din Constanța, în centrul orașului, la Tomis Mall.
Inaugurarea oficială a magazinului a avut loc joi, 9 mai, de la ora 10.00, iar retailerul german anunță promoții speciale încă de la deschidere. Astfel, în zilele de 9 și 10 mai, toate produsele din magazin sunt reduse cu 10%. Situat la primul etaj al Tomis Mall, magazinul se întinde pe o suprafaţă de peste 700 mp, iar clienții care sunt prezenți în ziua deschiderii s-au bucurat de atmosfera energică, cu muzică, baloane, faimoasa mascotă KiK și multe premii la ruleta norocoasă.
„KiK a ajuns la mare! După o călătorie prin numeroase orașe din România, începută în luna septembrie a anului trecut, suntem foarte bucuroși să aducem produsele și serviciile noastre și la Constanța. Clienții vor fi plăcut impresionați de diversitatea colecțiilor și de raportul excelent calitate-preț”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România.
KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru casă și diverse produse din categoria home&deco, cu tematică marină și nu numai.Pentru 2019, retailerul și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliu peste 30 de noi magazine în întreaga țară. Compania mizează pe încrederea românilor pentru produse de calitate germană și pe prețurile imbatabile practicate. Orașele în care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamț, Botoșani, Sighetu Marmației, Brăila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrița, Craiova, Râmnicu Vâlcea, București (Bucur Retail Park, Liberty Center).

Despre KiK
KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole pentru casă precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.
În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.
Pentru mai multe detalii, accesați www.kik.eu/ro/companie.

Un produs Blogger.