Imagini in premiera. Galerie foto - video. Maine se deschide Kaufland Constanta Nord.

Maine incepand cu ora 07:30 la Constanta isi va deschide portile magazinul Kaufland Constanta Nord.Centrul comercial amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intersectia cu strada Stefanita Voda este cel mai mare din Constanta si vine cu o serie de premiere atat pentru orasul de la malul marii cat si la nivel national. Discutam de primul beauty corner dedicat din Constanta dar si de primul tabac corner de lux din tara, care pune la dispozitia clientilor peste 300 de produse din zona tutunului si alcoolului. Intreg conceptul este asemanator unui mall, pe langa spatiile mentionate mai sus si hypermarket, existand si un food court generos ce dispune de suprafete vitrate de mari dimensiuni, dar si o farmacie.


Suprafata construita este de 4.300 mp desfasurati pe parter, etaj 1 si etaj 2 partial, iar suprafata de vanzari este de 3.900 mp.

Parterul este ocupat de parcarea cu 300 de locuri si zona de grill, magazinul fiind inconjurat de generoase spatii verzi amenajate.
La nivelul zonei urbane a Constantei lantul atinge astfel un numar de 5 magazine (3 in Constanta, unul in Mamaia Nord si unul in Navodari). Tot anul acesta se va inaugura si magazinul din Cernavoda, iar in municipiul Constanta vor incepe lucrarile la magazinul de pe bulevardul Tomis, la iesirea dinspre orasul Ovidiu.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.