La Mangalia se va construi cea mai mare nava din lume pentru mineritul offshore de diamante

Damen Mangalia începe construcția unei nave de 177 de metri, pentru căutarea și recuperarea de diamante la mare adâncime.

Compania De Beers Marine Namibia (Pty) este beneficiarul navei iar contractul face parte din oportunitățile de care se bucură cel mai mare șantier din Europa, în urma parteneriatului încheiat cu Ministerul Economiei.

”Încă odată, acest contract dovedește capacitatea șantierului și dovedește că avem buni specialiști capabili să ducă orice proiect la îndeplinire. Spun cu tărie că Șantierul Naval Damen Mangalia este capabil să concureze cu orice șantier din Europa și Asia! Mangalia are un trecut bogat. Preluarea managementului operational de către un partener puternic precum Damen permite ca șantierul să fie mai performant decât niciodată”, a declarat Niculae Bădălău, ministrul Economiei.

Oficialii De Beers Marine sunt încrezători că va exista o lungă colaborare cu Șantierul Naval Damen Mangalia.


4 comentarii:

 1. Haideți să se realizeze un pic de drum de acces între Constanța și Europa și... o să vedeți cât de MIC devine Rotterdam-ul în fața Constanței!... Că de-aia nu vor unii să intrăm în Schengen!...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. bravo, bravo ... cu o infrastructura buna si cu un pic de voita din partea autoritatilor, in cativa ani Rotterdam si Antwerp vor privi cu invidie //// DAR STAAAI !!! SE DORESTE ASTA ?? =))))

   Ștergere
  2. Da Olanda e este vinovata. Dar cine este proprietarul Damen?

   Ștergere
 2. Avem specialisti de excepție dar nu mai sant ucenici si nici scoli profesionale.Păcat!

  RăspundețiȘtergere

Comment:

Un produs Blogger.