Noi detalii privind proiectul multifunctional de la Abator

Proiectul de conversie a fostei platforme industriale Abatorul de Export de pe Soseaua Mangaliei a ajuns in etapa evaluarii de mediu.

Conform proiectului se vor executa:

- Zona mixta de birouri clasa A cu regim de inaltime 2S+P+20 etaje cu spatii de garare proprii in regim preponderent subteran pe doua nivele. Structura va fi din cadre din beton armat iar acoperisurile de tip terase necirculabile si partial circulabile.Suprafata construita proiectata=3.728,63mp ; S. desfasurata=43.353,16mp.

- Zona dedicata businessului comercial prin schimbarea destinatiei cladirilor existente in galerii comerciale. S. constr.proiectata=9.530,90mp ;S.desfasurata=34.556,97mp.

- Zona de ansambluri de locuinte cu 900 apartamente de una, doua, trei si patru camere, cu regim de inaltime 2S+P+15 etaje. Accesul pe verticala se va asigura prin intermediul caselor de scari prevazute cu lifturi. Pentru ansamblurile de locuinte s-au prevazut parcari preponderent subteran pe doua nivele. Structura va fi in cadre din beton. Acoperisul va fi de tip terasa necirculabila si partial circulabila.. Supr. Construita proiectata=8.747,75mp ; S. desfasurata=115.588,05mp.

- Zona de functiuni conexe necesare asigurarii unui standard de locuit ridicat, cum ar fi proiectarea unei cladiri P+1 cu piscina interioara si exterioara si spatii de wellness (S. constr.=1.115,50mp ; S. desf.=1.627,50mp).

Mixul de functiuni se va realiza de asa maniera incat sa fie armonizat in materie de accesuri, servicii conexe si facilitati, dar in acelasi timp distinct si separat ca activitate de afaceri, respectiv viata comunitara rezidentiala.

- Zona tehnico-edilitara (centrale termice de cogenerare). Suprafata construita = desfasurata proiectata = 818,00mp.


Un produs Blogger.