Aqua Park Eforie si-a redeschis portile

Auqa Park Eforie si-a redeschis portile in acest weekend. Doar aici aveți parte de evenimente memorabile pe tot parcursul sezonului cald, programe de divertisment, petreceri cu spumă, concerte și spectacole pentru adulți și copii, de dimineața de la ora 9, până aproape de apusul soarelui.

La fel ca în fiecare an, Eforie Aqua Park le oferă turiștilor noi atracții. O insulă tropicală amenajată în incinta parcului acvatic de la Eforie, va face vara aceasta deliciul copiilor. Ei se vor putea juca la umbra palmierilor cu fructe tropicale și multe jucării, când soarele este prea puternic și părinții nu-i mai lasă să stea doar în bazin. Tot din această vară este amenajată o mini-discotecă, în care cei mici vor învăța să danseze și se vor bucura de răcoarea aerului condiționat, când soarele dogorește. Multe, foarte multe evenimente vor avea loc pe timpul verii, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook Eforie Aqua Park.

Turiștii și constănțenii dornici de aventură, veselie, bălăceală și atracții provocatoare, sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Pretul biletelor:

- adulti : 39 lei
- copii (sub 1.50m) : 29 lei
- copiii sub 3 ani : gratuit

foto: Ovidiu Oprea

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.