Primaria Techirghiol a lansat licitatia pentru reabilitarea si extinderea teatrului de vara

Primaria Orasului Techirghiol a lansat licitatia pentru Proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare și extindere Teatru de Vara si reabilitare trotuare din zona adiacentă în Oraș Techirghiol.

Conform documentatiei, in cadrul investitiei se vor realiza urmatoarele:

1. Modernizarea cladirii existente a Teatrului de Vara „Jean Constantin” si extinderea capacitatii de vizionare la 612 locuri pentru spectatori, fata de cele 490 existente, in vederea cuprinderii unui numar mai mare cu 25% de beneficiari ai spectacolelor gazduite de institutia culturala, precum si cu doua cladiri, din care o cladire cu functiunea de centru multifunctional, in suprafata construita desfasurata de 218,40 mp, destinata activitatilor cultural-recreative si expozitionale, si o cladire, in suprafata construita desfasurata de 70,00 mp, cu functiuni tehnice.

2. Echiparea si dotarea Teatrului de Vara extins, atat din perspectiva numarului de beneficiari ai spectacolelor si actelor de cultura, cat si din perspectiva tipului de servicii culturale oferite, adaugand la spectacole de teatru si muzica, activitati cultural-recreative si de promovare culturala.

3. Reabilitarea zonei pietonale adicente Teatrului de Vara „Jean Constantin”, in suprafata de 1.312 mp, pentru imbunatatirea traseelor pietonale si a conditiilor de deplasare nemotorizate.

4. Revitalizarea si imbunatatirea aspectului amplasamentului de proiect si a vecinatatilor prin transformarea unei cladiri de la sfarsitul anilor 1940 si a unei zone degradate intr-un spatiu public modern, stimulativ si incluziv care va oferi servicii cultural-recreative inovative, adecvate comunitatii locale a orasului Techirghiol.

Valoarea totala estimata: 4.946.508,01 lei + tva.

Data limita de depunere a ofertelor 24.06.2019.


- cosinus

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.