Breaking News

Constructorul Salii Polivalente Constanta, Euromateria estimeaza ca in luna septembrie vor incepe lucrarile

Dupa cum deja stiti, la finele anului trecut Compania Nationala de Investitii a  desemnat constructorul pentru Sala Polivalenta Constanta -  Asocierea S.C. EUROMATERIA S.R.L, S.C. ADURO IMPEX S.R.L, CONPAT SCARL – DELTA CON S.R.L, RESEARCH CONSORZIO STABILE S.C. ARL.

Sala de sport propusă ocupă la sol cca. 9.820 mp, fiind desfășurată pe 3 niveluri cu un total de 18.500 mp, având o capacitate de 5.000 de locuri.


Reprezentantii constructorului au avut amabilitatea de a ne raspunde la o serie de intrebari care sa clarifice situatia la zi a proiectului.

In clipa de fata DTAC la CNI urmand ca in aproximativ o saptamana sa se predea proiectul tehnic, iar dupa aprobarea acestuia, autoritatea contractanta sa semneze ordinul de incepere a lucrarilor.

De asemenea la Primaria Constanta s-a depus DTAC pentru obtinerea autorizatiei de construire.

Constructorul asteapta primirea terenului liber de sarcini, conform contractului si estimeaza ca in luna septembrie a acestui an vor incepe lucrarile de construire a acestui proiect, care este cea mai importanta investitie in infrastructura sportiva a orasului Constanta din ultimii 30 de ani.