Prima sosire de charter TEL AVIV – CONSTANȚA în 2019

Al cincilea an de operare a cursei charter Tel Aviv – Constanța.
Touroperatorul israelian Meshek Wings a celebrat, astăzi, 2 iulie, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, al cincilea an de operare a cursei charter Tel Aviv – Constanța, întâmpinând primul zbor din acest sezon pentru Litoralul românesc.
Cei 188 de turiști israelieni au fost întâmpinați de Domnul Bogdan Ionuț Artagea - Director General al A.I.M.K.C., de Domnul Meidan Butnaru, Directorul Comercial Meshek Wings și de Doamna Corina Martin – Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).
Până în prezent, touroperatorul Meshek Wings a adus peste 30.000 de turiști israelieni pe Litoralul românesc, dintre care 25.000 de turiști veniți pe cursa charter Tel Aviv – Constanța și restul de 5000 veniți pe circuite dinspre București. Pentru acest an Meshek Wings estimează peste 5000 de turiști, care vor sosi pe Litoralul românesc cu două curse pe săptămână, în perioada iulie – septembrie.
”Meshek Wings, unul dintre cei mai mari touroperatori din Israel, împreună cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică – FAPT, anunță sosirea primei curse charter Tel Aviv – Constanța pentru sezonul estival 2019, o dată cu intrarea în al cincilea an de operare pentru această rută. FAPT a susținut încă de la început touroperatorul israelian Meshek Wings în eforturile de a promova destinațiile de vacanță românești către piața israeliană, pe care o considerăm strategică pentru incomingul către România. La nivelul Asociației de Promovare și Dezvoltare Turistică Litoral – Delta Dunării am demarat încă din 2015 o campanie de promovare pe canalele media din Israel și prin participarea la târgurile de turism din Tel Aviv. Deschiderea liniei de chartere Tel Aviv - Constanța a reprezentat o premieră și un obiectiv atins. Cei peste 30.000 de turiști aduși de Meshek Wings pe Litoralul românesc în cele cinci sezoane au generat încasări de peste 30 de milioane de euro. Întâmpinăm azi primii 189 de turiști israelieni din acest an către Litoralul românesc și către Delta Dunării și susținem în continuare vacanțele turiștilor din această țară către destinațiile românești de munte, balneare și nu numai”, declară Corina Martin, președintele FAPT.
”Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța susține eforturile touroperatorului Meshek Wings pentru atragerea de turiști israelieni către Litoralul românesc. Ne bucurăm să avem o colaborare care a atras atât de mulți turiști și pasageri pe aeroportul nostru”, subliniază Bogdan Ionuț Artagea - directorul general al A.I.M.K.C.

Meidan Butnaru, directorul comercial al Meshek Wings, a adus în România, prin eforturile sale, aproape 200.000 de turiști în 15 ani. Ca noutate a sezonului, turiștii israelieni aleg, în acest an, și stațiunea Olimp, unde sunt cazați la un complex cu servicii all inclusive și ultra all inclusive. Firește, în topul preferințelor rămâne stațiunea Mamaia. La nivel național, turiștii israelieni aleg cel mai mult București și Valea Prahovei, majoritatea fiind familii sau familii cu copii.

”Pentru luna septembrie pregătim câteva evenimente foarte mari, despre care vom oferi amănunte la timpul potrivit. De cinci ani de zile ne-am implicat doar în proiecte viabile, în care am crezut. Ofer exemplul destinației Oradea. Am organizat o serie de curse charter Tel Aviv – Oradea în 2015, iar orașul s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere turistic în ultimii ani”, adaugă Meidan Butnaru.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.