Se inchide intersectia Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, acționează în această noapte pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între strada Țepeș Vodă și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, unde se realizează lucrări de asfaltare.
În același timp, se va decoperta stratul de asfalt pe strada Baba Novac, între străzile Străjerului și Dezrobirii.
Intervențiile se vor desfășura între orele 21:00 - 06:00, iar în tot acest interval orar, traficul va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.
Miercuri noapte, echipele administratorului tramei stradale vor freza și asfalta centrul intersecției bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu.
Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, miercuri, 17 iulie, între orele 21:00 – 06:00, în zona în care se asfaltează iar traficul rutier va fi redirijat la dreapta, din orice direcție de mers.
Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră.


Un produs Blogger.