Breaking News

Trei contracte majore semnate de CFR. Acestea privesc investitii in judetul Constanta

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" - SA a semnat contractul pentru Lucrări de reparație pentru ridicare restricții de viteză (linii curente, directe și linii stații) - stația Constanța, liniile II și IV directe, km 225+250-225+480 cu ROMFER CONSTRUCT pentru suma de 688.297,76 lei + tva.Lucrările presupun înlocuirea șinelor tip 49 uzate în curbe înlocuirea traverselor din lemn necorespunzătoare cu traverse din beton armat cu supralărgire T18 și T29 și a materialului mărunt aferent, în scopul ridicării restricțiilor de viteză de 30 km/h la viteza stabilită și asigurării funcţionării normale, continue şi în condiţii de siguranţă a transportului feroviar pe aceste linii. Durata de execuţie: maxim 4 luni de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor.

***

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" - SA a semnat contractul pentru Lucrări de ȋntreţinere şi reparaţie linii CF (preţ inclus material, manoperă şi utilaje) Linia 813 Constanța Mangalia- Linii stații cu Consal Trade Srl pentru suma de 840.512,65 lei + tva.

Lucrările presupun înlocuirea traverselor necorespunzătoare cu traverse din lemn normale și speciale pentru aparate de cale și cu traverse din beton armat T13, T13s, precum și a materialului mărunt aferent, în scopul redeschiderii/ ridicării restricțiilor de viteză la viteza stabilită și asigurării funcționării normale, continue și în condiții de siguranță a transportului feroviar pe linii CF din stația Mangalia, Neptun, Costinești.
Durata de execuţie: maxim 4 luni de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor.

***

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" - SA a semnat contractul pentru Lucrări de ȋntreţinere şi reparaţie linii CF (preţ inclus material, manoperă şi utilaje) linia 813 Constanţa-Mangalia – linii curente cu Consal Trade Srl pentru suma de 1.776.113,25 lei + tva.

Lucrările presupun înlocuirea traverselor din lemn necorespunzătoare cu traverse din beton armat T13, în aliniament, şi cu traverse din beton T18 şi T29 cu supralărgire, în curbe, precum şi înlocuirea materialului marunt aferent, în scopul asigurării funcţionării normale, continue şi în condiţii de siguranţă a transportului feroviar pe aceste linii.

Durata de execuţie: maxim 4 luni de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor, dar nu mai târziu de 15.12.2019.


-cosinus