Video. Alain Depardieu la Constanta. Back to Back un super film de actiune va fi realizat la Mamaia: super cars, femei frumoase si full-contact combat

Gratie promotorului si omului de showbiz Eduard Irimia, in luna august statiunea Mamaia va fi platoul de filmare pentru un super film de actiune marca Alain Depardieu. Femei frumoase, cluburi de lux, super cars si full-contact combat vor fi o parte din ingredientele acestei pelicule.

Filmul, Back to Back, spune povestea a doi frati americani, orfani de tata, care odata intrati in US Army ajung la baza militara de la Mihail Kogalniceanu. Aici, in timpul liber petrecut in Mamaia acestia ajung in contact cu o retea mafiota care organizeaza lupte underground, moment in care lucrurile vor lua o turnura dramatica, iar cei doi frati vor fi nevoiti sa se sprijine unul pe celalalt, acum mai mult ca niciodata.Alain Depardieu, fratele celebrului actor Gerard Depardieu, este un foarte cunoscut si apreciat regizor si producator francez de film, fiind colaborator al lui Roman Polanski pentru filmul The Tenant.

In 1993 filmul The Piano, produs de catre Alain Depardieu, primeste Palme d'or la Festivalul de la Cannes.

Un produs Blogger.