Breaking News

Video. Update Autostrada Lugoj-Deva

După mai bine de o lună m-am întors pe șantierele obiectivelor de investiții - Autostrada Sebeș – Turda Loturile 1 și 2 și Autostrada Lugoj – Deva, Loturile 3 și 4, pentru a verifica evoluția lucrărilor.

La lotul 2 de la Autostrada Sebeș – Turda am avut o surpriză plăcută să văd că graficul asumat de constructor este respectat. Dacă antreprenorul va aduce mai multe utilaje și mai mulți muncitori cred ca are toate șansele să termine lucrarea până la finalul anului. Iată că se poate! Încă o dovadă a faptului că aceste vizite dau roade. Dacă până prin iunie ne puneam problema rezilierii acestui contract, astăzi ne gândim la perspectiva terminării acestui lot până la finalul anului.

Lotul 1 al aceleiași autostrăzi este în grafic, iar stadiul lucrărilor și mobilizarea antreprenorului mă asigură că lucrarea va fi gata la finalul anului.La loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva am început numărătoarea inversă. Este o chestiune de zile, de cel mult 2 săptămâni, până când se va circula. Este o lucrare grea, o bijuterie inginerească. Toată aprecierea pentru cei implicați în aceste proiecte pentru soluțiile găsite!

Când am început acest proiect al meu ”Ora infrastructurii” prin care prezint stadiul lucrărilor, constructorii au înțeles că dacă noi ne îndeplinim obligațiile și ei trebuie să ne respecte pe noi, românii, și să își facă treaba: la timp și cu respectarea standardelor de siguranță și calitate.
Pe unii văd că această insistență a mea de a ”mișca” lucrurile în infrastructură îi deranjează. Să nu mai fie așa “deranjați”: românii vor să dezvoltăm infrastructura.

Pentru mine ceea ce își doresc românii, în materie de infrastructură, mă mobilizează.

- Razvan Cuc