Breaking News

Video. Update autostrada Transilvania, sector Biharia-Bors

Lucrările se desfășoară conform graficului prezentat de către antreprenor pe secțiunea Biharia-Borș

Astăzi, la distanță de 2 luni, am fost prezent pe șantierul Autostrăzii Transilvania - Secțiunea 3C3 Biharia – Borș. Antreprenorul român văd că își face treaba și graficul pe care mi l-a prezentat la sfârșitul lunii mai, îl respectă. La sfârșitul lunii iulie, stadiul lucrărilor este promițător si chiar puțin în avans.
Acești constructori au tot respectul meu. Lucrul pe care nu îl pot spune și despre acele firme străine care cred că pot să vină la noi în țară și se pun pe blocat proiectele de infrastructură. Că dacă nu câștigă ei licitațiile, atunci mai bine să nu meargă românii pe autostrăzi.Unii dintre acești ”băieți șmecheri” au înțeles mesajul, alții văd că încă nu se lasă. Am o veste tristă pentru ei: până la sfârșitul lunii august vom avea ordonanța cu achizițiile din infrastructură, iar la obiectivele blocate vom putea să demarăm lucrările. Ca să nu mai vorbesc și de faptul că vom putea semna mult mai repede contractele pentru noi obiective de investiții!

Știu că eu și echipa mea de la minister și companii deranjăm, dar pentru români, pentru dezvoltarea infrastructurii noastre, merită să ne asumăm aceste riscuri.

- Razvan Cuc