Breaking News

Fratii Paval de la Dedeman fac o noua achizitie si anunta inceperea lucrarilor la 3 parcuri logistice

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Dedeman SRL și Element Invest Partners SRL au preluat în comun companiile Element Distribution Center SRL şi Element Distribution Center Faza Doi SRL.

Tranzacția constă în asocierea dintre Dedeman și Element Invest Partners în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar - construirea a trei depozite logistice destinate închirierii. Dedeman are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă și a celor pentru vopsit, în magazine specializate.

Element Invest Partners desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management și deține Element Distribution Center SRL şi Element Distribution Center Faza Doi SRL, ambele având ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliară.

În urma analizei, autoritatea de concurenţă a emis o decizie de neobiecţiune, constatând faptul că operaţiunea analizată nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.