Breaking News

Video. Cum se circula pe noul tronson de autostrada Lugoj-Deva

Românii pot să folosească un nou sector de autostradă - Lotul 4 din Lugoj-Deva

Astăzi, în urma identificării soluției legale, comisia de recepție a fost de acord cu deschiderea circulației pentru cei 22 km ai Lotului 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, în urma preluării de către CNAIR, în baza unui proces verbal de predare – primire a celor 800 de m aferenți Lotului 3, care fac posibilă circulația între acest sector de autostradă și rețeaua de drumuri naționale existentă.

Astfel, răspund dorinței românilor de a mări rețeaua de autostrăzi și de a finaliza obiective mari de investiții, astfel încât aceștia să poată circula în condiții de maximă siguranță, într-un timp cât mai scurt.Bineînțeles că deschiderea circulației pe Lotul 4 nu anulează în niciun fel solicitarea adresată antreprenorului spaniol de a remedia neconformitățile constatate de către comisia de recepție, în termenul stabilit.

Dacă pe Lotul 4 antreprenorul român a reușit să rezolve toate problemele și ne-a predat un lot care respectă toate standardele de calitate și siguranță și în cazul Lotului 3 avem aceleași așteptări.

Vremea în care cei de la minister sau CNAIR acceptau tot ce își doreau antreprenorii și stăteau drepți în fața firmelor străine, a trecut!!!

Dacă noi ne îndeplinim obligațiile așa și antreprenorii trebuie să-și respecte condițiile și termenele asumate la licitații.

-Razvan Cuc