Au inceput lucrarile de reamenajare a parcarii etajate de la Spitalul Judetean

Au început lucrările la parcarea supraetajată din zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța! Accesul autovehiculelor va fi restricționat în perioada 12 decembrie – 15 decembrie❗️

Angajații SC Confort Urban SRL retrasează marcajele pietonale din incinta parcării. Paralel, se va lucra la punerea în funcțiune a sistemului automat de taxare.

Pentru buna desfășurare a intervențiilor, parcarea va fi închisă în perioada 12 decembrie – 15 decembrie.

Posesorii de autovehicule parcate în incintă, sunt rugați să elibereze locurile ocupate până la data de 15 decembrie. Începând cu 16 decembrie, sistemul automat de taxare din parcarea supraetajată va fi pus în funcțiune. Pentru mașinile rămase în incintă se va achita tariful de parcare începând cu data de 16 decembrie, ora 00:00. Autovehiculele abandonate în parcarea supraetajată vor fi ridicate.

Taxarea prin sistemul automat de plată se realizează după cum urmează :
• prima oră de staționare este gratuită
• după prima oră, tariful de parcare este de 2 lei/oră TVA inclus.

Plata parcării se realizează la automatele de plată, prin scanarea tichetului .

Programul de taxare este de luni – duminică 00:00 - 24:00
În cazul pierderii / deteriorării tichetului de parcare se percepe o taxă în valoare de 100 lei TVA inclus.

Parcarea dispune de 265 de locuri, dintre care 30 % sunt atribuite riveranilor, în baza cererilor depuse la biroul parcări din cadrul SC Confort Urban SRL.

În perioada 12 decembrie – 15 decembrie, se va lucra la punerea în funcțiune a sistemului automat de taxare iar marcajele pietonale din incinta parcării vor fi retrasate.


Un produs Blogger.