In zona de vest a Constantei au inceput lucrarile la prima etapa a celui mai mare ansamblu rezidential din oras

In zona de vest a municipiului Constanta, peste drum de service-ul Renault au inceput lucrarile la prima etapa a celui mai amre proiect rezidential din municipiu. Accesul in viitorul cartier se va faace printr-un sens giratoriu deja amenajat. De asemenea ansamblul va cuprinde si o portiune importanta din bulevardul Alexandria care leaga bulevardul Bratianu de bulevardul Tomis (in zona Centrului Comercial TOM).

foto: arhiva UCT Media

In prima etapa se edifica 5 cladiri cu 12 etaje si 4 cladiri cu 7 etaje. De asemenea se va construi si o parcare P+2E+T.

Parterul va fi comercial in timp ce etajele 1 si 2 si terasa etajului 2 vor fi destinate parcarilor, de la 3 la 10 vor fi locuintele iar etajele 11 si 12 vor gazdui duplexuri. De asemenea se vor amenaja parcaje la sol care vor deservi spatiile comerciale.

Intre blocuri si bulevard se va amenaja un parc cu alei pietonale, skate park, loc de joaca, terenuri de sport , pista de biciclete, pergole si bazine arteziene.

planul primei etape

La final ansamblul va cuprinde 210 de locuinte individuale, 36 de blocuri si un centru comercial intins pe un teren de 80.000 mp.

varianta integrala a proiectului

Un produs Blogger.