Galerie foto. Proiectul Complex Sportiv Constanța - a fost aprobat studiul de prefezabilitate. Studiul de fezabilitate este in procedura de achizitie

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, a prezentat astăzi proiectul Complex Sportiv Constanța.

Proiectul prevede stadion de fotbal, arene de tenis, centru sportiv pentru recuperare și amenajări exterioare.

Bruno Andreșoiu de la Igloo Associated Architects, unul dintre cei mai mari arhitecți contemporani, prezintă conceptul noului Complex Sportiv.

DecebalFagadau 👉 Ne dorim ca acest complex să fie parte din viața orașului nostru. Nu este un vis. Astăzi este începutul unui parcurs. Este un proiect vital pentru un oraș de talia Constanței. Totul în viață înseamnă muncă și seriozitate.

BrunoAndreșoiu👉Proiectul acesta este important pentru mine. Sunt legat de amintiri dragi legate de acest loc. Conceptul nostru pornește de la ideea că ne dorim un centru de sport și viață urbană, un ansamblu iconic pentru Constanța.

DecebalFagadau 👉Acest complex trebuie să fie cel mai mare port interior pentru viața sportivă a orașului. Avem deja alocată suma pentru studiul de fezabilitate și de îndată ce va fi gata îl vom preda Companiei Naționale de Investiții. Este foarte bine ca s-au făcut stadioane în țară, dar cred că a venit momentul să se investească și la Constanța. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care până acum au investit în infrastructura sportivă a Constanței și vreau să îi mulțumesc lui Bruno pentru că ne-a pus la dispoziție acest proiect minunat.

Un produs Blogger.