La anul vor fi gata doua terminale militare americane la baza Mihail Kogalniceanu. Unul intermodal si unul pentru trupe

Anul viitor va aduce cu sine finalizarea unei importante investitii la "Camp Mihail Kogalniceanu". Investitia realizata de partenerii americani a fost demarata la inceputul anului 2019 si este prevazuta a fi finalizata in cursul anului viitor.

Proiectul  de arhitectura a fost realizat de prestigiosul birou CUMULUS.Discutam de doua terminale militare. Unul destinat exclusiv tranzitului trupelor militare americane si unul intermodal care uneste retelele aeriana, rutiera si feroviara existente, cea din urma recent construita.

In plus terminalului actual de cale ferata ii va fi adaugata o rampa pentru descarcarea autovehiculelor militare si a tancurilor fara a mai implica folosirea unor macarale speciale.

De altfel in 2017  Col. Benjamin Jones declara ca la baza Mihail Kogalniceanu se vor infiinta un comandament e batalion permanent, un "deployable sensitive compartmented information facility", precum si alte utilitati si facilitati.

In data de 8 august anul curent, baza Mihail Kogalniceanu a fost vizitata de catre Army Chief of Staff, General James C. McGonville. Acesta a fost pana in data de 26 iulie 2019 al doilea cel mai important ofiter de rang inalt din United States Department of the Army. Generalul, absolvent al  United States Military Academy, are un master in inginerie aerospatiala. Printre operatiunile la care a luat parte activ se numara Operation Enduring Freedom si Operation Iraqi Freedom.

sursa foto: U.S. Army Photo by Spc. Froylan Grimaldo

"Winning Matters. We win with our People doing the right things the right way. When we send the U.S. Army somewhere, we don’t go to participate, we don’t go to try hard, we go to win. There is no second place or honorable mention in combat."

Chief of Staff of the Army Gen. James C. McConville | https://www.army.mil/
Un produs Blogger.