S-a emis certificatul de urbanism pentru cladirea de birouri cu 20 de etaje de pe fosta platforma industriala Abator Constanta

 Asa cum anuntam anterior fosta platforma industriala "Abator" din Constanta va fi convertita intr-un proiect multifunctional ce cuprinde un centru comercial, spatii de birouri, locuinte si un fitness club cu piscina.

In prima etapa vechiul Abator construit in perioada interbelica va fi restaurat si transformat in mall cu denumirea de "Sammarina Center". De asemenea la strada se va edifica un imobil de birouri 2S+P+20 de etaje, cu spatii de parcare in subteran, pentru acesta in cursul zilei de astazi, primaria Constanta e emis certificatul de urbanism.

Cladirea interbelica face parte din Zone ZMSD1/ZMSD2 si ZSDC- zona dedicata businessului comercial prin schimbarea destinatiei cladirilor existente in galerii comerciale urmand sa aiba o suprafata desfasurata de aproximativ 29.300 mp.

Pentru a pune in valoare zona, si la solicitarea autoritatilor (primarie) s-a prevazut un pasaj pietonal peste calea ferata in asa fel incat sa se faca legatura intre zona rezidentiala propusa cu zona de sport si agrement din partea de vest.
Un produs Blogger.