Au inceput lucrarile la KFC Drive Pallady

 Zona Pallady tinde sa devina unul dintre cele mai importante noduri de retail din capitala. Intr-un areal relativ mic se afla Lidl, Kuafland, Dedeman, IKEA, KIKA (care va deveni in curand XXLUTZ), Decathlon, Jumbo, JYSK, Auchan, LeRoy Merlin si Metro, in scurt timpe se va adauga si un KFC Drive.

Suprafata alocata efectiv construirii si amenajarii unitatii KFC insumeaza 1200 mp., restul suprafetei, pana la 3750 mp. urmand sa fie alocata amenajarii unor parcari exterioare la sol, in numar de 50 (suplimentar adaugate parcarilor centrului comercial), spatiilor verzi (s: 1020 mp.) precum si cailor rutiere si pietonale.

Volumetria exterioara ale constructiei propuse vor fi tip monobloc, dezvoltata pe parter. Suprafata construita la sol va fi de 368 mp. – amprenta propriu-zisa a restaurantului Drive-in KFC si a containerelor frigorifice. 

Principiul de functionare al restaurantului « drive-in » presupune in principal realizarea unei bretele auto independenta, perimetral constructiei, care sa permita circulatia fluenta a autoturismelor de jur imprejur-ul acesteia. 

• Curte exterioara de serviciu: 25,67 mp. (fara zona alocata containerelor frigorifice) 

• Terasa exterioara sezoniera, descoperita: aprx. 21.84 mp finisata corespunzator

• Delimitare discreta a incintei adaptata functiunii obiectivului si in relatie arh. cu vecinatatile 

• Platforma stationare autospeciala aprovizionare: 18 mp. 

• Bretea rutiera finisata cu covor asfaltic 

• Trotuare pietonale pavate cu dale vibropresate din beton tip Semmelrock 

Pentru signalistica publicitară specifică brand-ului KFC, la restaurantul Drive Thru-Pallady se propun in vederea executarii si montarii pe lotul pe care va fi amplasata constructia: un pilon pentru signalistică cu H:12.00M, un totem pentru signalistică cu H: 3.50M, un previewboard, un menuboard, un limitator de înăltime şi 5  semne directionale, iar pe clădire: 3  logo-uri cu litere volumetrice luminoase şi 2 casete luminoase.

Valoarea investitiei: aproximativ 500 000 euro.


foto: George Prahoveanu


Un produs Blogger.