NEPI Rockcastle anunță campania de Paște în 17 centre comerciale din portofoliu

 NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar în zona de retail real estate din România, anunță startul campaniei de Paște în 17 dintre cele 20 de centre comerciale pe care grupul le deține la nivel local, în cele mai importante orașe din țară. Astfel, în perioada 15 – 29 aprilie, Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață. 


Campania de Paște din acest an are la bază un mecanism specific perioadei pe care o traversăm. Clienții centrelor comerciale NEPI Rockcastle, dintre care amintim, în București, Mega Mall și Promenada Mall, se vor putea înscrie exclusiv online la tragerea la sorți pentru un voucher cadou cu valoare dublă față de bonul înscris în concurs. Înscrierea se va face pe site-ul centrului comercial, după realizarea cumpărăturilor în mall, respectându-se termenii și condițiile regulamentului publicat pe site-ul respectiv. 


În 2021, NEPI Rockcastle continuă seria de proiecte adaptate contextului actual și vine în întâmpinarea clienților cu activări în linie cu tendințele din zona tehnologiei și a digitalizării, care au accelerat puternic în ultimul an. 

De asemenea, sănătatea și siguranța tuturor celor care își desfășoară activitatea în centrele comerciale, fie că vorbim de vizitatori, angajați, retaileri sau parteneri, rămâne una din cele mai importante priorități ale grupului. Astfel, 10 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle din România au primit Certificatul de Conformitate Covid Compliant, oferit în urma unui amplu proces de cercetare realizat de către compania suedeză Safe Asset Group. 


Mai multe detalii despre campania Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață, pe site-urile centrelor comerciale participante în proiect.

Cele 17 centre comerciale incluse în campanie de Paște: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Shopping City Buzău și Shopping City Târgu Mureș.Un produs Blogger.